2024.04.20, Szombat
”Salgótarján Szolgálatáért” díjat vehetett át a Salgótarjáni Rendőrkapitányság
Fotó: Gyurkó Péter és Ladóczki Balázs (police.hu)

”Salgótarján Szolgálatáért” díjat vehetett át a Salgótarjáni Rendőrkapitányság

police.hu

2022.02.09. 13:22

Az elismerés átadására 2022. január 27-én a salgótarjáni Kohász Művelődési Ház színháztermében, Salgótarján várossá nyilvánításának 100. évfordulója alkalmából rendezett városi ünnepségen került sor.

Hirdetés

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése Salgótarján várossá nyilvánításának 100. évfordulója alkalmából a 2022. évet „Salgótarján 100 éve város” elnevezéssel emlékévvé nyilvánította. A közgyűlés a díjjal köszönetét fejezte ki a Salgótarjáni Rendőrkapitányságnak a város és térsége közrendjének, közbiztonságának és közlekedésbiztonságának érdekében huzamosabb időn át végzett kimagasló szakmai munkájáért, valamint eredményes határrendészeti tevékenységéért - olvasható a police.hu-n.

„Salgótarján Szolgálatáért” elismerést a Salgótarjáni Rendőrkapitányság képviseletében Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezető, valamint Tátrai Zsuzsanna rendőr alezredes, a kapitányságon legrégebben szolgálatot teljesítő kolléga és Kazareczki Martin rendőr őrmester, a rendőri hivatás elején járó munkatárs vehette át.

A rendezvényen résztvevők imázsfilmet nézhettek meg Salgótarján 100 éves múltjáról, amelynek linkje elérhető https://youtu.be/K-ocNG41qek.

Helyi hírekSalgótarjánrendőrség