2024.02.25, Vasárnap
Online szakmai nap Nógrádban is a társasházakat érintő tűzvédelmi kérdésekről
Illusztráció: pexels

Online szakmai nap Nógrádban is a társasházakat érintő tűzvédelmi kérdésekről

nograd.katasztrofavedelem.hu

2021.11.16. 15:18

„Társasházak napja” címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között. Nógrád megyében a konzultáció 2021. november 25-én, 13:00 és 15:00 között kerül megrendezésre. A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól.

Hirdetés

Idén a világhálón és telefonon keresztül tehetik fel kérdéseiket a társasházak képviselői vagy lakói azzal kapcsolatban, hogy milyen tűzmegelőzési szabályok vonatkoznak a lakókörnyezetükre, hogyan erősíthetik közvetlen környezetük biztonságát. A háromnapos fórumon a kirendeltségek nagy hangsúlyt fektetnek az Országos Tűzmegelőzési Szabályzat előírásainak megismertetésére is.  

A rendezvénysorozat kiemelten foglalkozik a kémények használatára és a gázkészülékek felülvizsgálatára vonatkozó szabályokkal, a lakásokon belüli villamos berendezések felülvizsgálatának fontosságával, a tárolási szabályokkal, a napelemrendszerek megfelelő kivitelezésével, a kéményseprőipari tevékenységgel kapcsolatos tudnivalókkal és természetesen a helyi tapasztalatokkal, sajátosságokkal. 

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz tartozó Balassagyarmati és Salgótarjáni Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársainak a témával kapcsolatos kérdéseiket feltehetik az alábbi linken:

https://join.video.gov.hu/?token=eyJzYWx0IjoiMGUzYzlhYTFiMWJjMDA5ODBlNjBlZDAyMjBhNWU1MjlhZDUzZWUyYTRhZGNjNzI0OWQwMzBhZmM1ODQ1MmY0MyIsInRva2VuU2NvcGUiOiJjb25mZXJlbmNlIiwiY29uZmVyZW5jZUNyZWF0aW9uTW9kZSI6Im9yZ2FuaXplZCJ9

vagy elküldhetik e-mail-ben a [email protected] címre.

Helyi hírektűzvédelemKatasztrófavédelem