2024.03.28, Csütörtök
Már megválthatók a jegyek a Zenthe Nyár programjára
Fotó: Zenthe Ferenc Színház / Facebook

Már megválthatók a jegyek a Zenthe Nyár programjára

Zenthe Ferenc Színház

2021.07.03. 10:00

Salgótarján szívében, a Fő téren, egy vadonatúj színpaddal és nézőtérrel várja a színház szerelmeseit a Zenthe Nyár programsorozata.

Hirdetés

 

 

Elkezdődött a jegyértékesítés Salgótarján első nyári szabadtéri színházi fesztiváljára: a Zenthe Nyár keretein belül augusztus 3. és 16. közt hét előadásból válogathatnak a színház és tánc kedvelői. A kéthetes fesztiválon négy vígjátékot, egy-egy meseelőadást, táncjátékot és operett-estet kínál a Zenthe Ferenc Színház, illetve a Nógrád Táncegyüttes.

Salgótarján szívében, a Fő téren, egy vadonatúj színpaddal és nézőtérrel várja a színház szerelmeseit a Zenthe Nyár programsorozata. Könnyű megközelíthetőség, könnyed nyár esti programok, feledhetetlen élmények várják az érdeklődőket ebben az új, különleges miliőjű szabadtéri színházban.

A legkisebbeknek, illetve a családoknak is kínál közös programot a Zenthe Nyár: augusztus 14-én, szombat délelőtt matiné elődásra várja a legkisebbeket a Fő térre egy medve, egy vakond, egy mókus és egy légy, hogy kiderüljön, mi a Vén diófa titka?

Jegyek a felnőtt előadásokra 2000 és 2500, a mesére 500 forintos áron válthatók a Városi Jegyirodában (Salgótarján, Fő tér 5.), a Tescoban található Zenthe Pontban, a vidéki közönségszervezőknél és a zentheszinhaz.jegy.hu oldalon.

Bővebb információ és a részletes program a színház weboldalán található.

Helyi hírekSalgótarjánZenthe Ferenc Színházszabadtéri színház