2024.04.25, Csütörtök
Kitüntetést kapott a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársa
Fotó: Nógrád Megyei Kormányhivatal

Kitüntetést kapott a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársa

kormanyhivatal.hu

2020.02.03. 12:40

A díjazott méltatásakor elhangzott: egész életpályáját, elkötelezetten és hivatástudattal, Salgótarján és térsége közigazgatásának szentelte.

Hirdetés

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a huzamosabb időn át végzett, magas színvonalú köztisztviselői és kormánytisztviselői munkája elismeréseként Salgótarján Szolgálatáért-díjban részesítette Áfra Évát, a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársát.

Az elismerést a Salgótarján várossá nyilvánításának 98. évfordulója alkalmából hétfőn rendezett díszünnepségen adták át. A díjazott méltatásakor elhangzott: egész életpályáját, elkötelezetten és hivatástudattal, Salgótarján és térsége közigazgatásának szentelte. Áfra Éva 1977-ben gyakornokként helyezkedett el a Salgótarjáni Városi Tanácsnál, majd a budapesti Államigazgatási Főiskola elvégzése után ugyanitt gyámügyi előadóként dolgozott 1990-ig. Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál 1990-től továbbra is gyámügyi, majd lakásügyi ügyintézőként folytatta munkáját, 1995-től 2012-ig pedig mint szabálysértési ügyintéző tevékenykedett.

A szervezeti átalakítások következtében 2012-től a Nógrád Megyei Kormányhivatal, majd 2013-tól a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatalának munkatársaként látja el szabálysértési hatósági szakügyintézői feladatait.

Áfra Éva aktívan vesz részt a fiatal kormánytisztviselők képzésében, megalapozottan adja át a több mint négy évtizedet felölelő pályafutása során megszerzett, rendkívül sokrétű és gazdag tudását, tapasztalatát. Mint azt a díjátadón kiemelték: a kormánytisztviselő hosszú évek óta elismerésre méltó, kimagasló szakmai tudással, eredményes és sikeres tevékenységet végez a közigazgatásban.

A Nógrád Megyei Kormányhivatal minden munkatársa nevében gratulálunk az elismeréshez.

Helyi hírekNógrád Megyei Kormányhivatalkitüntetés