2024.07.15, Hétfő
Megújult Salgótarján bevásárlóközpontja
íIllusztráció (altavia-group.com)

Megújult Salgótarján bevásárlóközpontja

mti, magyarepitok.hu

2019.11.05. 10:58

Több mint 1,8 milliárd forintból modernizálta egy budapesti és három vidéki - salgótarjáni, makói és ceglédi - áruházát a Spar Magyarország Kft.

Folytatódik a Spar beruházási sorozata, melyben országszerte modernizálják áruházaikat. Most négy központ fejlesztéséről számolt be a cég:

  • a fővárosban Újpesten,
  • a Pest megyei Cegléden,
  • a Nógrád megyei Salgótarjánban
  • és a Csongrád megyei Makóban.

 

Két új Spar áruház épült idén Magyarországon

A Spar közölte: terveik szerint idén 90 millió eurót (mintegy 29,5 milliárd forint) fordítanak fejlesztésre, ebből két új üzletet (Tatán Interspar, a Duna Plázában Spar szupermarketet) nyitottak, 14 üzlet pedig megújul.

A Spar csoporthoz világszerte 570 üzlet tartozik, ezen belül a franchise hálózatnak 188 tagja van. A vállalat mintegy 13 ezer dolgozót foglalkoztat.

A cég árbevétele tavaly 617,6 milliárd forint volt, 9,8 százalékkal több az előző évinél, a forgalom 25 százalékát a saját márkás termékek kereskedelme adta. A társaság 2018-as árbevételén belül a Regnum húsüzem forgalma elérte a 36,4 milliárd forintot, a franchise hálózaté pedig a 36 milliárdot. A társaság a múlt évben 32 milliárd forintot fordított hálózatfejlesztésre, ebből hat új Spar áruház épült és 17 üzletet újítottak fel.

Helyi hírekSalgótarjánbevásárlóközpontBudapestCeglédMakóÚjpest