2024.04.26, Péntek

Balassagyarmaton nyertek tornát a hivatalnokok

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2018.09.25. 14:30

Szoros küzdelemben, de megnyerte a hagyományos balassagyarmati Szeptembriós-Kéklámpás Nap elnevezésű teremfocitornát a Nógrád Megyei Kormányhivatal csapata.

Hirdetés

A tornán a rendészeti, hivatali és települési vezetőkből Vezetők nevű csapattal lépett először pályára az akkor még cserék nélkül álló hivatali gárda, szinte csak a védekezésre tudtak koncentrálni a fekete mezesek, de egy hiba így is becsúszott, így vereséggel nyitottak a kormánytisztviselők. A folytatásban a Bíróság ellen már jobban ment a játék, amihez az időközben megérkezők is nagyban hozzájárultak, három góllal terhelték meg a bírák kapuját, akárcsak utolsó meccsükön, a helyi önkormányzat ellen. A tornán rúgott hat gólból Mészáros János hármat, Tóth Zsolt kettőt, míg a "beugró" Határ István egyet vállalt.

Az utolsó meccsen az is eldőlt, hogy a körbeverések miatt jobb gólkülönbségével megelőzte a hivatalnok csapat azt a gárdát, amelytől egyetlen vereségét szenvedte el. Ilyen a foci...

A torna előtt a hivatalnokcsapat képviselői virágot helyeztek el egykori játékostársuk, csapatvezetőjük, dr. Mótyán János sírján.

Eredmények: Bíróság - Önkormányzat 0-3, Vezetők - Kormányhivatal 1-0, Vezetők - Önkormányzat 1-0, Bíróság - Kormányhivatal 0-3, Önkormányzat - Kormányhivatal 0-3, Bíróság - Vezetők 1-0.

A végeredmény
1. Kormányhivatal 3 2 0 1 6-1 6
2. Vezetők 3 2 0 1 2-1 6
3. Önkormányzat 3 1 0 2 3-4 3
4. Bíróság 3 1 0 2 1-6 3

 

Helyi hírekNógrád Megyei KormányhivatalBalassagyarmatteremfociSzeptembriós-Kéklámpás Nap