2024.07.22, Hétfő

Közösségi programokra készül a salgótarjáni Belvárosi Nőklub

salgotarjan.hu

2017.09.13. 13:17

A múlt heti ülésen az egyesület áttekintette az elkövetkezendő időszak fontosabb feladatait és a nyári szünet utáni első találkozó lehetőséget adott az új tagok bemutatkozására is.

 

Stark Lászlóné, a Belvárosi Nőklub vezetője elmondta, hogy az egyesület ismét szervez karitatív közösségi akciókat. Szeptember 14-én délután 13:00 órakor az SZMT épületében jótékonysági ruhaosztást tartanak, amelyre nagy mennyiségű adományt sikerült összegyűjteni. Az egyesület vezetője számos szeptemberi és októberi programot ajánlott a megjelentek figyelmébe. Többek között a szeptember 22-re, a Beszterce térre szervezett zenés, táncos rendezvényt, amelyre a nőklub szeretettel vár mindenkit életkorra és nemre tekintet nélkül.

Novemberben ismét lesz Őszikék kiállítás a könyvtárban. A bemutatásra szánt kötött és horgolt kézimunka alkotásokat néhányan már most elkezdték elkészíteni.

 

A Beszterce lakótelepi iskolában megtartott ülésen meghívott vendégként vett részt Huszár Máté alpolgármester, aki kötetlen formában beszélgetett a város közösségi életét és a városfejlesztési témákat érintő kérdésekről a Belvárosi Nőklub tagjaival.

Helyi hírekSalgótarjánBelvárosi Nőklub