2024.04.27, Szombat

Megújult a salgótarjáni Szent Benedek Gyógyszertár

salgotarjan.hu

2017.03.10. 14:20

Március 10-én ünnepélyes keretek között átadták a BENU Szent Benedek Gyógyszertárat, mely a lakosság körében „a piaci Spar melletti gyógyszertárként” közismert.

Hirdetés

A város egészségügyi szolgálatában fontos szerepet betöltő BENU Szent Benedek Gyógyszertárban idén februárban jelentős modernizációs folyamatok zárultak le: a magas színvonalú szolgáltatások és szakértelem mellett a patika immáron a BENU hálózat gyógyszertáraira jellemző modern, szabadpolcos elrendezésű, tágas eladótérrel, és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő betegeket, vásárlókat.

 

Az ünnepélyes megnyitón a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek képviseletében dr. Papp István igazgatósági tag köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva: cégük nagy hangsúlyt fektet a hálózatukhoz tartozó patikák fejlesztésére. Bertáné Dr. Lopatovszki Zsuzsanna, a gyógyszertár vezetője kollégái nevében is megköszönte a korszerűsítést, abban bízva, hogy a küllemében megújult belső tér erősíti a betérő vásárlók és betegek beléjük vetett bizalmát.

 

Salgótarján számára a legkisebb mértékű beruházás, felújítás is fontos, mert szüksége van a városnak a kereskedelmi és szolgáltató egységek modernizációjára – hangsúlyozta Huszár Máté alpolgármester köszöntőjében. Ahogy fogalmazott: legfontosabb értékünk az életben az egészségünk, és ennek megőrzéséhez olykor sajnos gyógyszerre is szükségünk lehet. Örömteli, hogy a BENU Szent Benedek Gyógyszertár felújításával a városban ismét egy modernebb, emberközelibb, vásárlóközpontú patika nyílik. Minden megújuló szemlélet, és az ezzel párosuló fejlődés egyre közelebb engedi a salgótarjániakat az igazi, 21. századi várossá váláshoz.

Helyi hírekSalgótarjánfelújításSzent Benedek Gyógyszertár