2024.03.19, Kedd
Salgótarján Volánbusz-állomásán is kötelező a jegyelővétel
A kép illusztráció - Volánbusz Zrt. facebook

Salgótarján Volánbusz-állomásán is kötelező a jegyelővétel

mti

2020.11.30. 18:01

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében december 1-től bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés.

Hirdetés

A társaság a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében a pénztári nyitva tartás időszakában kötelező elővételt vezet be december 1-től a következő autóbusz-állomásokon: Baja, Barcs, Békéscsaba, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Harkány, Hévíz, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kisvárda, Lenti, Marcali, Miskolc, Nagyatád, Nyíregyháza - Petőfi tér 2., Salgótarján, Sopron, Szeged, Szolnok, Szombathely - Ady tér.

A felsorolt autóbusz-állomásokon az érintett időszakokban kizárólag előre megváltott jeggyel, bérlettel vagy egyéb, utazásra jogosító dokumentummal lehet felszállni a járatokra. A pénztárak nyitva tartása alatt az autóbusz-vezetőknél nem vásárolható semmilyen díjtermék.

A Volánbusz arra kéri utasait, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, a sorban állás elkerülése és a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében pedig részesítsék előnyben az elektronikus jegy- és bérletvásárlási lehetőségeket.

AktuálisVolánbusz Zrt. jegyelővételSalgótarján