2024.04.25, Csütörtök
Közlekedésbiztonsági akció Nógrád megyében
police.hu

Közlekedésbiztonsági akció Nógrád megyében

police.hu

2020.07.25. 11:13

A biztonságos közlekedés, a balesetek megelőzése a fő célja az ismétlődően megtartott közúti közlekedési ellenőrzéseknek.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai  összehangolt, komplex közlekedésrendészeti ellenőrzést hajtanak végre a megye területén. Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály, valamint a Rétsági Rendőrkapitányság és a Váci Rendőrkapitányság munkatársai a napokban a 2-es számú főúton, valamint Diósjenőn, Nagyorosziban és Szendehelyen intézkedtek a szabálysértőkkel szemben.

Az ellenőrzés során a megengedett legnagyobb sebesség túllépése miatt 87 fővel, míg egyéb közlekedési szabálysértés miatt további 33 fővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében az egyenruhások a napokban a megyeszékhely belterületén, a Készenléti Rendőrséggel együttműködésben drónnal is ellenőrizték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat, útkereszteződéseket, kijelölt gyalogosátkelőhelyeket.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságKözlekedésbiztonsági akcióNógrád megye