2024.04.26, Péntek
Három körözöttet fogtak el egy nap alatt Nógrád megyében
police.hu

Három körözöttet fogtak el egy nap alatt Nógrád megyében

police.hu

2019.11.21. 20:05

Körözési akciót tartott illetékességi területén a Salgótarjáni Rendőrkapitányság.

Hirdetés

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rendészeti és bűnügyi állományának munkatársai a kapitányság illetékességi területén 2019. november 20-án tartottak körözési célú fokozott ellenőrzést.

A körzeti megbízottak az akció során a kora reggeli órákban Karancslapujtő belterületén ellenőriztek egy 32 éves és egy 43 éves férfit. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a 32 éves férfi ellen lopás bűncselekmény elkövetése miatt a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, a 43 éves férfi ellen pedig egyedi azonosító jel meghamisítása bűncselekmény elkövetése miatt a Salgótarjáni Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot.

A kapitányság munkatársai 6 óra 36 perckor ellenőriztek egy 23 éves férfit Salgótarján belterületén. A körzeti megbízottak megállapították, hogy a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot a férfi ellen.

A rendőrök mindhárom személyt elfogták és a további intézkedések megtétele céljából a rendőrkapitányság épületébe előállították őket.  

AktuálisNógrád megyeelfogatóparancsfokozott ellenőrzésSalgótarjáni Rendőrkapitányság