2024.03.29, Péntek
Bátonyterenyén folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Bátonyterenyén folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2019.11.11. 18:11

A kormányhivatal szervezésében Balassagyarmat és Salgótarján után ezúttal Bátonyterenyén, az Ady Endre Művelődési Központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések után érdeklődőket 2019. november 13-án (szerdán) 10 és 12 óra között.

Hirdetés

Októberben és novemberben minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A kormányhivatal a foglalkoztatási szakterület közreműködésével a megnövekedett munkáltatói igények munkaerő-biztosítása érdekében szervezi a börzesorozatot a megye járási székhelyein.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére, a börze az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételnek is színtere, segítve ezzel a szabad állások mihamarabbi betöltését. A helyszínen közel 40 szakmai, nyelvi és hatósági képzésre lehet jelentkezni. A visszajelzések alapján az eseményen ott lesz a nagyobb térségi munkáltatók közül - többek között - az ALUKOV Hungária Kft., az AXAMO Ruházati Kft., a Besser Hungária Kft., a KTS Metalltechnik Kft., a LEL Kft., a Magyarországi Hangszórógyártó Kft., a Magyar Honvédség és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, továbbá a Mont-Inox Kft., a Sinia Bútorgyártó Kft. és a Steelvent Zrt. is.

A résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget. Közel 100 nyitott álláshely várja az érdeklődőket. A betölthető munkakörök között - a teljesség igénye nélkül - anyagmozgató, beszerző, betanított faváz összeszerelő, betanított kárpitos, betanított lakatos, betanított szabász, CNC gépkezelő, CNC programozó, csőszerelő, gépbeállító, gépész technológus, gépkezelő, hegesztő, karbantartás vezető, karbantartó, lakatos, minőségellenőr, operátor, önkéntes tartalékos katona, összeszerelő, szabászati előkészítő, szerkezetlakatos, szerződéses katona és varrónő ajánlatokkal lehet majd megismerkedni.

Az állásajánlatok mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális megyei álláslistája, megismerhetőek lesznek a különféle szolgáltatások, támogatási lehetőségek, továbbá a szervezők tájékoztatást nyújtanak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról is, egyben segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában is. A képzési lehetőségekről a kormányhivatalon túl a rendezvényen megjelenő hét felnőttképzési szervezet is tájékoztatást nyújt majd az érdeklődők számára.

AktuálisNógrád Megyei KormányhivatalállásbörzeBátonyterenye