2024.04.20, Szombat
Balassagyarmaton indul a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Balassagyarmaton indul a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2019.10.10. 15:57

Októberben és novemberben minden nógrádi járásban jelen lesz a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A kormányhivatal a foglalkoztatási szakterület közreműködésével a megnövekedett munkáltatói igények munkaerő-biztosítása érdekében szervezi a börzesorozatot a megye járási székhelyein.

Hirdetés

Elsőként Balassagyarmaton várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések után érdeklődőket 2019. október 11-én (pénteken) 10 és 12 óra között, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

A rendezvényen a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére, a börze az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételnek is színtere, segítve ezzel a szabad állások mihamarabbi betöltését. A helyszínen közel 40 szakmai, nyelvi és hatósági képzésre lehet jelentkezni.

A visszajelzések alapján az eseményen ott lesz a nagyobb térségi munkáltatók közül a Balassagyarmati Fegyház és Börtön, a Flex Films Europe Kft., a HI-LEX Hungary Kft., a KNAUS TABBERT Kft., a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3-as számú katonai igazgatási és érdekvédelmi irodája, a SCHNEIDER-TERV Bt., a balassagyarmati Városi Idősek Otthona és a Zalakerámia Kft. is.

A résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget. Közel 80 nyitott álláshely várja az érdeklődőket. A betölthető munkakörök között biztonsági felügyelő, burkolólapkészítő, CNC-technikus, elektronikus (karbantartó), gépbeállító technikus, gépjárművezető, gyártástámogató mérnök, lakatos, masszakészítő, mechanikus technikus (karbantartó), minőségügyi adminisztrátor, minőségügyi rendszerdokumentáció kezelő, operátor, önkéntes tartalékos katona, raktáros, szerszámkészítő, szerződéses katona, targoncavezető, TMK-vezető, varrógépműszerész, varrónő és villanyszerelő ajánlatokkal lehet majd megismerkedni.

Az állásajánlatok mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális megyei álláslistája, megismerhetőek lesznek a különféle szolgáltatások, támogatási lehetőségek, továbbá a szervezők tájékoztatást nyújtanak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról is, egyben segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában is.

AktuálisNógrád Megyei KormányhivatalállásbörzeBalassagyarmat