2024.03.29, Péntek
Az október 12-i salgótarjáni boxgála is erős lesz

Az október 12-i salgótarjáni boxgála is erős lesz

profibox.hu

2019.09.27. 10:50

A Felix Promotion International október 12-én, Salgótarjánban rendezi következő bokszgáláját, az őszi versenyszezon második televíziós rendezvényét.

Hirdetés

Magyarország piacvezető ökölvívó rendezvényszervező irodája napra pontosan egy év után tér vissza Nógrád megye székhelyére. Október 12-én a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre az a profibox gála, melynek főmérkőzését az a Bacskai Balázs (11 győzelem, 0 vereség) vívja, aki amatőrként junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok és olimpikon volt. Újra Magyarországon üdvözölhetjük majd a német színekben versenyző nagyközépsúlyú Shefat Isufit-t is, aki a májusban, nagy csatában elvesztett WBO világbajnoki címmérkőzése után tér vissza a szorítók világába.

A salgótarjáni közönség, és a televíziónézők láthatják még a korábbi magyar és WBO interkontinentális bajnok, világranglista 15. helyezett Kis Mátét (15 győzelem, 0 vereség, 2 döntetlen), az egykori cirkálósúlyú magyar-bajnok Tóth Tamást, és az új generáció közül, a váltósúlyú Sárközi Attilát (2 győzelem, 0 vereség), Serbán Henriket (1 győzelem, 0 vereség) és a most debütáló Király Viktort is.

forrás: profibox.hu
 

AktuálisFelix PromotionSalgótarján