2024.03.29, Péntek
Ipari park épül a nógrádi Szügyön
ipszugy.hu

Ipari park épül a nógrádi Szügyön

autopro.hu

2019.01.30. 13:24

Ipari park létesítése céljából építészeti, építési, mérnöki és vizsgálati szolgáltatásokra jelent meg közbeszerzés a közbeszerzési értesítőben. A tendert másodjára írták ki, mivel első körben eredménytelen lett az eljárás.

Hirdetés

A második fordulóban közzétett hirdetményre így is szűk a határidő, mivel január 31-ig lehet érvényes pályázatot beadni. Szügyön egy inkubátorház is épül, az erről szóló közbeszerzési felhívásra január 30-ig lehet jelentkezni. Az ipari park a Terület- és Településfejlesztési Operatív program (TOP) 12,9 milliárd forintos, Nógrád megyei beruházásokat támogató keretéből épül.

 

A Balassagyarmat és Szügy közötti út mentén már így is több ipari, köztük autóipari termelő cég telepedett meg, így a Zollner Elektronik Gyártó és Szolgáltató Kft és a Parat Ungarn Kft. (térképen a telephelyek). Az előbbi komplex gyártástechnológiai megoldásokat szolgáltat, utóbbi fröccsöntött autóburkolati elemeket, vászontetőket, csomagtartóelemeket és egyéb autóalkatrészeket gyárt. De ugyancsak itt van jelen a Mahle Compressors Hungary Kft., amely a múlt év végén bővítette telephelyét új gyártócsarnokkal.

forrás: autopro.hu

AktuálisSzügySzügyi Ipari Park