2024.04.25, Csütörtök
Az új közösségi épület lendületet adhat a zagyvarónaiaknak

Az új közösségi épület lendületet adhat a zagyvarónaiaknak

Fekete Zsolt facebook

2018.09.27. 13:09

Szeptember 16-án ünnepélyes keretek között is átadták a felújított Bátki József Közösségi Házat.

Hirdetés

A zagyvarónai Bátki József Közösségi Ház korszerűsítése része annak az energetikai típusú fejlesztési csomagnak, amellyel a takarékos gazdálkodást segítik elő. Ezekkel a fejlesztésekkel ugyanis az önkormányzat felújított épületeinek fenntartása olcsóbbá válik, ezáltal a későbbiekben több pénz marad más fontos dolgok megoldására is.
De nem csak ezért döntöttünk a Bátki felújítása mellett. Néhány évvel ezelőtt azt tűztük ki célul, hogy ne csak a városközpont, hanem végre a peremkerületek is figyelmet kapjanak. - hangsúlyozta közösségi oldalán Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere.

 

Szeptember 16-án ünnepélyes keretek között is átadták a felújított Bátki József Közösségi Házat. Azt a közösségi teret, amely biztosítja a zagyvarónaiak számára a közösségi élményeket, a helyi rendezvényeket, a kis könyvtárat, ahová be lehet térni egy-egy jó szóra, ünnepekre, összejövetelekre. Ahol különböző programokat szerveznek, figyelnek egymásra, törődnek egymással, de nem csak az itt élőkkel, hanem egész lakókörnyezetükkel, az egész településrésszel is.
 

AktuálisZagyvarónaBátki József Közösségi Ház