2024.04.24, Szerda

Újra Hankook abroncsokon gurulhatnak a civilek

Hankook Tire Magyarország Kft.

2018.05.29. 14:04

Nógrád megyei szervezetek is jelentkezhetnek a gyár pályázatára.

Hirdetés

Hetedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. A 2012-ben indított, ma már az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének számító programjában a vállalat már több mint 13 000 abronccsal, 273 millió forint értékben támogatta a fontos társadalmi célokat felkaroló civil szervezeteket. Pályázni a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2018. július 20-ig.

Ennek keretében a vállalat olyan alapítványoknak, kisebb egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz.

 

„Örülünk, hogy évről évre támogathatjuk azokat szervezeteket, amelyek munkájukkal rengeteget tesznek a helyi közösségek életéért, a környezetért vagy a beteg gyerekekért. Feladatunknak érezzük, hogy segítsük tevékenységüket, termékeinkkel szó szerint gördülékenyebbé, gyorsabbá, biztonságosabbá tegyük a napi munkájukat” – mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

 

Az elmúlt évben több nógrádi szervezettel együtt támogatásban részesült a Héhalom Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület is. „A közösség érdekében végzett önkéntes társadalmi munkánk célja a hozzánk tartozó települések közbiztonságának javítása és a bűncselekmények megelőzése. Csak földúton megközelíthető külterületek is tartoznak hozzánk, viszont az önkormányzattal együttműködve közel napi szinten segítjük az ott élők biztonságos közlekedését. Az abroncsadomány révén külterületünk közbiztonságának és a lakosság biztonságérzetének növelését is sokkal hatékonyabban tudjuk ellátni.” – nyilatkozta Kopó Mátyás, az egyesület alelnöke.

 

A pályázó szervezetek ezúttal is egyenként 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket július 20-ig a  www.hankookadomany.hu weboldalon. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.

 

AktuálisHankook Tire Magyarország KftAbroncsadományozási Program