2024.07.22, Hétfő
Ki mit tud? - Nógrád megyében

Ki mit tud? - Nógrád megyében

police.hu

2017.09.28. 12:42

Balassagyarmaton mutatták meg tehetségüket a roma diákok.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport szervezésében, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületében rendezték meg a „Ki Mit Tud?” megyei döntőjét 2017. szeptember 26-án. A roma fiatalok részére szervezett tehetségkutatón a résztvevők ének, tánc, valamint vers és próza kategóriákban mutatták meg tudásukat.

A zsűri elnöke Karvai Norbert rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály vezetője volt. A fellépőket Szabó Mona - a Mona Deja-vu Táncközpont vezetője -, Varga Leon László - a Cogito Általános Művelődési Központ főigazgató helyettese - és Klajbán Róbert - a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke - zsűrizte.

A rendezvényen a közönség színvonalas előadásokat láthatott, melyek közül a zsűri döntése alapján abszolút győztesként Oláh István Jonatán a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Borbély Lajos Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma tanulója  - tánc kategóriában - fogja képviselni Nógrád megyét az országos döntőn. 

Galéria

AktuálisNógrád megyeBalassagyarmatromaKi Mit Tud?