2024.03.29, Péntek

Kamarai elismeréseket adtak át

kormanyhivatal.hu

2016.11.29. 08:34

Az idén tizenegyedik alkalommal látott napvilágot a Nógrád Megyei Hírlap, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága közös kiadványa, a TOP 50 ez évi kötete. A kiadvány bemutatóján adta át a kamara az éves gazdasági és szakképzési díjait is.

Hirdetés

A szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeum dísztermében dr. Tordai Péter, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Gaál Zoltán, a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója, illetve Miklóssy Ferenc, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke tartott egy-egy előadást.

 

Ezt követően adták át a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Palócföld Gazdaságáért és  Nógrád Megye Szakképzéséért díjait. A Palócföld Gazdaságáért díjat a szügyi telephellyel rendelkező Parat Ungarn Kft. kapta, a másik elismert a salgótarjáni Nordtechnik Ipari és Szolgáltató Kft. lett. A Nógrád Megye Szakképzéséért díjban a SODEXO Magyarország Szolgáltató Kft. részesült.

AktuálisNógrád Megyei Kereskedelmi és IparkamaraTOP 50