2024.04.23, Kedd

Hangversennyel köszöntötték az év első napját

salgotarjan.hu

2017.01.03. 09:35

A telt házas színházterem közönségét több mint két órás koncerttel örvendeztették meg a szervezők. Színpadra lépett többek között a salgótarjáni születésű Pándy Piroska opera- és operetténekesnő, Pintér Tibor színművész, Fonyó Barbara operaénekes és Kecskés Tibor “Kefír” énekes, dalszerző. A koncerten a Váci Szimfonikus Zenekar, Pfeiffer Gyula vezénylésével működött közre.

Hirdetés

A hagyományoknak megfelelően újévi koncerttel köszöntötte Salgótarján a 2017-es esztendőt.

Az év első napján a József Attila Művelődési Központban megrendezett hangverseny előtt Fekete Zsolt polgármester mondott ünnepi beszédet.

A városvezető az új év első napjáról, mint a jövőt szimbolizáló napról beszélt, amiben mindannyian az új lehetőséget látjuk és ami erőt ad, de egyben feladatokra is kötelez.

A polgármester úgy fogalmazott, hogy “tisztában vagyunk azzal, hogy nem könnyű a feladat. A sors pár évtizede nem volt kegyes Salgótarjánnal, de dolgozunk és harcolunk érte. Nem csak mi városvezetők, hanem Önök itt, akik a teremben ülnek és mindenki e falakon kívül, aki ebben a városban él. Itt élünk, ahol feladatunk van.”

Sok erőt, kitartást, valamint az elkövetkezendő esztendőbe, a közös dolgainkba és Salgótarján városába vetett hitet, bizalmat kívánva zárta ünnepi köszöntőjét Fekete Zsolt.

 

 

AktuálisSalgótarjánújévi koncertJózsef Attila Művelődési Központ