2024.04.20, Szombat

Sok doboznyi szeretet a Kormányhivataltól

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2016.12.20. 12:08

Ötödik alkalommal hirdette meg a Nógrád Megyei Kormányhivatal a tisztviselői körében a Dobozba zárt szeretet-akciót, amely során rászoruló gyermekeknek gyűjtöttek ajándékokat. A színes papírba csomagolt cipősdobozokat – 111 darabot - hétfőn adták át a hivatal képviselői a Salgótarján és Térsége Egészségügyi Szociális Központjának, akik még karácsonyig átadják a csomagokat.

Hirdetés

Dr. Szabó Sándor, Nógrád megye kormánymegbízottja dr. Handó Beatrix járási hivatalvezető, Nyergesné Fodor Éva Kormányablak osztályvezető és Peleskei-Balázs Rita, Salgótarján Térsége Egészségügyi és Szociális Központ igazgatója jelenlétében örömét fejtette ki, hogy immáron ötödik éve mindig szép számmal gyűlnek össze a kormányhivatal felhívására az ajándékcsomagok. Idén a megye minden részéről (köztük Rétságról) érkeztek szeretettel teli dobozok, amelyek a legközvetlenebb csatornán keresztül juthatnak el azokhoz a fiatalokhoz, akiknek talán ez lesz az egyetlen ajándék Karácsonykor.

A kormánymegbízott azzal a gondolattal kívánt békés ünnepeket: reményei szerint nem csak Advent idején, hanem az év más időszakában is gondolhatunk azokra, akiknek támogatás kell, hiszen ha alaposan körbenézünk, mindannyian találunk olyasmit otthonunkban amelyet mi nem használunk, de másnak nagy segítséget jelentene.

 

Peleskei-Balázs Rita a gyermekek, családok nevében megköszönte a kormánytisztviselők évek óta nyújtott segítőkészségét. Mint elmondta, a több mint száz csomagból jut a járási Családok Átmeneti Otthona és a Gyermekek Átmeneti Otthona lakóinak, valamint azoknak a rászorulóknak, akiket a család- és gyermekjóléti szolgálat, illetve központ munkatársai rendszeresen felkeresnek.

AktuáliscipősdobozNógrád Megyei KormányhivatalSalgótarján és Térsége Egészségügyi Szociális Központ