2024.07.20, Szombat

Vagyonvédelmi vetélkedő Nógrádban is

2016.02.12. 11:08

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Salgótarjánban, Érsekvadkerten és Jobbágyiban folytatódó „Házhoz megyünk” program részvevői részére.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya és a Balassagyarmati és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai a - lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított -„Házhoz megyünk” elnevezésű országos programot 2016 februárjában is folytatják. A szakemberek a salgótarjáni Városházán, az érsekvadkerti Ifjúsági Házban és a jobbágyi Faluházban látják el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az átfogó bűnmegelőzési program keretében Salgótarján, Jobbágyi és Érsekvadkert lakosai körében vagyonvédelmi vetélkedőt hirdet. A csapatok helyi, megyei, majd országos szinten mérhetik össze tudásukat értékes nyereményekért.

A vagyonvédelmi vetélkedőre a három településről várjuk 3 fős csapatok (1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő felső tagozatos általános iskolás gyermek) jelentkezését.

Jelentkezési határidő: 2016. február 29.

Vetélkedő lebonyolításának ideje: 2016. április 15. 10 órától 14 óráig

Helyszín: József Attila Konferencia és Művelődési Központ (Salgótarján, Fő tér 5.)

forrás: police.hu

Galéria

Helyi hírekbűnmegelőzésvagyonvédelembiztonság