2024.05.26, Vasárnap

felmérés

A minőségen spórolni drága!

2023.10.26

Gazdaság

A Mapei Kft. idei kutatásából kiderült: a kontármunkák átlagos kárösszege 820 236 forintra emelkedett idén.

A magyarok többsége még kevéssé tájékozott az AI hasznosságáról

2023.09.15

Országos hírek

A magyar lakosság többsége erősen bízik a tecnológiai újdonságokban, ugyanakkor egyelőre bizonytalan a mesterséges intelligencia (AI) hasznosságában, alkalmazásának jelenlegi helyzetéről pedig még kevéssé tájékozott - derül ki a Richter és a Bosch csoport közös felméréséből, amelynek megállapításairól közleményben tájékoztatták az MTI-t.

A lakosság bevonásával folytatódik a veszélyes betegségeket terjesztő kullancsok hazai felmérése

2023.02.15

Országos hírek

Kora tavasztól folytatódik az ELKH Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) Kullancsfigyelő programja, amelynek során a szakemberek a lakosság bevonásával gyűjtenek adatokat a Magyarországon újonnan megjelenő veszélyes fajokról.

A fiatalok a legnyitottabbak a magánegészségügyi szolgáltatások iránt egy felmérés szerint

2022.12.30

Országos hírek

A magyarok 83 százaléka vett már igénybe magánegészségügyi szolgáltatást, afiatalok pedig különösen nyitottak erre, a 30 év alattiaknál 96 százalékos ez az arány - derült ki az Ipsos közvélemény-kutató reprezentatív felméréséből, amelyet a betegbarát projekt elnevezésű új kezdeményezés számára készített.

Már az ébredéskor is fáradtak a salgótarjániak

2017.04.07

A salgótarjániak több mint fele már az ébredést követően is fáradtnak érzi magát – többek között ez is kiderült a Matracman Alvásblog által elvégzett, nem reprezentatív felmérésből.