2024.07.15, Hétfő

Pályázati lehetőségek kiváló tanulóknak és pedagógusaiknak

2016.03.10. 09:27

A "Salgótarján város ifjú tehetsége”, a "Salgótarján város ifjú művésztehetsége”, a "Salgótarján város kiváló ifjúsági művészeti csoportja” és a "Salgótarján város kiváló tehetséggondozó pedagógusa” címek elnyerésére szóló pályázatot írnak ki.

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata az országos versenyhelyezett diákok és felkészítő tanáraik részére kiírja a "Salgótarján város ifjú tehetsége”, a "Salgótarján város ifjú művésztehetsége”, a "Salgótarján város kiváló ifjúsági művészeti csoportja” és a "Salgótarján város kiváló tehetséggondozó pedagógusa” címek elnyerésére szóló pályázatát. A pályázat célja az országos tanulmányi, szakmai és művészeti versenyeken kiválóan helytálló tanulók és diákcsoportok, valamint az őket felkészítő tanárok díjazása.

Az elismerő címekre Salgótarján Megyei Jogú Város közigazgatási területén székhellyel rendelkező és működő, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Salgótarjáni Tankerülete és a Salgótarjáni Szakképzési Centrum által fenntartott köznevelési intézményekből azok terjeszthetők fel, akik, amely diákcsoportok az oktatási és kulturális miniszter, a szakképzés tekintetében a szociális és munkaügyi miniszter, illetve a szakképzésért felelős miniszterek által az adott tanévre meghirdetett országos versenyek döntőjében - a Népjóléti Bizottság véleménye kikérésével a polgármester által minden év március hónapjában kiírásra kerülő pályázati felhívásban meghatározott - helyezést értek el, minősítést szereztek, különdíjat vagy nívódíjat kaptak, illetve felkészítő tanárként ehhez hozzájárultak.”

I-XX. helyezettek: Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (SZÉTV) Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) és szaktantárgyi versenyek Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny (OSZKTV) Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) Speciális szakképzésben résztvevő tanulóknak meghirdetett Szakmai Tantárgyi Komplex Verseny( SZTKV) Sajátos nevelési igényű tanulók országos tanulmányi versenyei Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Verseny

I. - III., ill. arany, ezüst vagy bronz fokozat, kiemelt nívó- díj, nívó-díj: Országos szervezésű művészeti tanulmányi versenyek (OMTV)

I – XX. helyezettek: A Kazinczy-díj Alapítvány – Péchy Blanka emlékére tanulmányi versenyei

I - XV. helyezettek: Egyéb, Az Emberi Erőforrás Minisztérium és a Nemzeti Tehetség Program által támogatott, országos szervezésű tanulmányi, szakmai és művészeti versenyek

A pályázati adatlap beérkezési határideje: • 2016. május 10.

Az elismerő címek odaítéléséről a Népjóléti Bizottság véleményének kikérésével a polgármester dönt. A díjak átadására ünnepélyes keretek között június és szeptember hónapban kerül sor.

forrás: salgotarjan.hu

fotó: blog.tehetseg.hu

Galéria

Aktuálispályázattanulmányi versenyverseny