2024.03.19, Kedd
Tavaszi feltöltődés a Dunakanyarban
Hotel Silvanus

Tavaszi feltöltődés a Dunakanyarban

magyarepitok.hu

2020.03.11. 18:06

Március a kikelet hava, a tavasz első hónapja, a természet újjászületésének kezdete. Ilyenkor fokozatosan enyhül a tél már amúgy is erőtlen szorítása, kezdenek melegebb fuvallatok lengedezni, az állatok és a növények pedig ugyanúgy felélénkülnek, ahogy az emberek. A nappalok egyre hosszabbak, esténként és hajnalban egyre kevésbé van hűvös. A Pilis érintetlen erdőségei fokozatosan újra zöldellő lombruhába öltöznek, a Duna pedig elnyújtózva, megfontoltan, de szép lassan mégiscsak elhozza a virágos, madárcsicsergős tavaszt.

Hirdetés

Aki járt már a visegrádi királyi Fellegvár tőszomszédságában, a Fekete-hegy ormán felépített, Európa egyik legszebb panorámájával büszkélkedő Hotel Silvanusban, pontosan tudja, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen a söröző és a bárok egyedi, minőségi kínálata mind-mind az itt töltött napokat hivatottak feledhetetlenné tenni.

A képre kattintva galéria nyílik!

A Silvanusban a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: szakképzett, professzionális animátor garantálja, hogy egy percig se a szobában unatkozzanak. A család bármikor igénybe veheti a bivalyerős e-bikeokat, amelyekkel könnyedén meghódíthatják akár a legmeredekebb visegrádi emelkedőket is. A vidám élményekre szomjazók kipróbálhatják a teljesen elektromos, kétszemélyes E-Élménymobilt.

Akik pedig jobban szeretnek gyalog kimozdulni, azok felfedezhetik a Pilis megannyi gyönyörű turistaösvényét, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak, vagy részt vehetnek a szálloda által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. A frissítő, gyógyító masszázsok, szépészeti kezelések pedig arról gondoskodnak, hogy a szülők is valódi energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza a 2018-as Év Hoteléből.

A szálloda tavaszi ajánlatát ide kattintva tekinthetik meg.

Galéria

Országos hírekHotel Silvanusvisegradtavasz