2024.05.30, Csütörtök

Karneváli hangulattal várja a nézőket a Fővárosi Nagycirkusz új műsora

mti

2018.01.19. 17:00

A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb számaiból válogatott műsorát péntektől március 11-ig láthatja a közönség.

A Győztesek karneválja a cirkuszban című műsorban fellép mások mellett a fesztivál egyik aranyérmese, a Chinese National Acrobatic Troupe, akik különleges esernyőzsonglőr és világhírű diabolo csoportszámukat mutatják be, valamint Richter Flórián és fia, Kevin, akik különdíjat nyert lovas produkciójukkal készülnek a közönségnek - mondta el Fekete Péter videóüzenetében, amelyet a műsorról szóló budapesti sajtótájékoztatón vetítettek le pénteken.

Graeser József, a cirkusz szakmai vezetője hozzáfűzte: az esten látható lesz még a különleges tehetségű, a fesztiválon ezüst díjat nyert orosz bohóctrió, a Without Socks, valamint a szintén ezüstérmes Andrejs Fjodorovs kutya- és galambszáma is.

A műsorban látható lesz három bronzdíjas produkció: az orosz Group Gallea-t levegőszáma, az ukrán Sztaniszlav Viszotszkjit zsonglőr száma és a kubai Duo Solys handstand előadása, de fellép még a román Duo Romance kínai rúd produkciójával, Ukrajnából a Duo Feeling gurtni, Jan Szokolovszkij és Marija Ilienko pedig kerékpáros artista számával. 

 

A Győztesek karneválja a cirkuszban január 19. és március 11. között, hetente nyolc alkalommal lesz látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

Országos hírekFővárosi NagycirkuszCirkuszfesztivál