2024.04.18, Csütörtök
Koncert, díjátadó, bérletakció a Zenthe Színház nyílt napján

Koncert, díjátadó, bérletakció a Zenthe Színház nyílt napján

Zenthe Ferenc Színház

2019.08.21. 10:44

Városraszóló csinnadrattával nyitja meg a 2019/2020-as színházi évadát a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház: augusztus 21-én a hagyományos évadnyitó társulati ülés után 16 órától a színház művészei és stábja a város Fő terére települ ki, ahol fellépésekkel, a Vastaps-díjak átadásával, bérletakciókkal és bérletesek megajándékozásával várják a színház iránt érdeklődőket, az egész estés programot a Bagossy Brothers Company élő koncertje zárja.

Hirdetés

Új évadában minden eddiginél több, szám szerint kilenc premierrel várja a színházkedvelőket a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház; több új művésszel is megismerkedhetnek majd az évad előadásait bérlettel, vagy jeggyel megtekintők. S ha már a bérletesek szóba kerültek: a bérletértékesítési finisben, az évadnyitó társulati ülés délutánján-estéjén a bérleteseinek, illetve leendő bérleteseinek kedveskedik a salgótarjáni teátrum az augusztus 21-i Színház újratöltve! elnevezésű szabadtéri rendezvényével.

A Fő téren színpadi programokon lép fel Koltai Róbert, Mikó István, Vándor Éva, Darvas Ferenc, Házi Anita, Erdélyi Gábor, Somogyi Kata, Rácz János, Bakos-Kiss Gábor, Németh Anna és Kóródy Péter, Ladányi Júlia, Hunyadi Máté, Jókai Ágnes, a Dűvő Zenekar, valamint a Nógrád Táncegyüttes.

A délután programjában adják át az előző színházi évad - nézők szavazatai alapján összeállított – Vastaps-díjait, aki pedig talál otthon olyan gombot, amellyel véletlenül elfelejtett szavazni valamelyik előadás végén, hozza vissza ezen a napon, apró ajándékot kap érte.

Egyetlen napig nagy kedvezménnyel vásárolhatják meg a 2019/2020-as évadra szóló bérleteket a színházkedvelők: a Székfoglaló Premier Bérlet, a Zenthe-, Tolnay-, Vertich- és Visszataps Bérletek, valamint a szeptember elsejei Az eltört korsó előadás szólójegyei 10-25% kedvezménnyel találhatnak új gazdára (a zentheszinhaz.jegy.hu oldalon is!). Azok, akik augusztus 20-ig már megváltották az évadbelépőket, jöjjenek a Fő térre bérletükkel, hiszen garantált ajándékokat vehetnek át.

Az idelátogatókat kiállított díszlet, jelmezbeöltözési lehetőség, szelfifal, Taki Taxi, gyerekfoglalkoztató várja, s szervezett keretek közt lesz lehetőség 17 órától beletekinteni az épp készülő Amit akartok (Vízkereszt) című premierdarab próbájába.

A 16 órakor induló Színház újratöltve! Elnevezésű nyílt napot a Bagossy Brothers Company élő koncertje zárja.

KultúraZenthe Ferenc SzínházSzínház újratöltve!