2024.04.13, Szombat
Vastapssal mutatkozott be a Lovagias ügy
Komka Péter

Vastapssal mutatkozott be a Lovagias ügy

Zenthe Ferenc Színház

2019.01.25. 14:06

A Magyar Kultúra Napja estéjén mutatta be legújabb darabját  a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház: a Lovagias ügy című zenés vígjátékot, amelyet Hunyady Sándor darabjából Verebes István írt át, belecsempészve Márkus Alfréd jó pár kedves dalocskáját is.

Hirdetés

A kedd esti premieren táblás telt ház várta, hogy lehulljon a lepel az új zenés vígjátékról (pardon: inkább gördüljön szét a függöny...). Koltai Róbert, Vándor Éva, Marjai Virág, Máté Krisztián, Vándor Éva, Házi Anita, P. Kerner Edit, Albert Péter, Farkas Zoltán és Kántor Zoltán, na meg az estet élőben végigzongorázó Darvas Ferenc jóvoltából egy remekbe szabott előadás született, köszönhetően a rendező Gaál Ildikó munkájának és Mucsi Balázs díszleteinek, jelmezeinek.

A közönség hosszú vastapssal jutalmazta az immár Príma-díjas, kiemelt minősítésű Zenthe Ferenc Színház újabb bemutatóját. Szerda este újabb telt házas előadás következett Salgótarjánban,  majd január 24-től március végéig Pakson, Budapesten három helyen, Oroszlányban, Dunaföldváron, Vácott, Vasváron, és a szlovákiai Nagymegyeren láthatja a közönség a Lovagias ügyet.

KultúraZenthe Ferenc SzínházLovagias ügy