2024.03.29, Péntek

A nyár legnagyobb grillpartijára készül Piliny

Grill Fesztivál

2017.05.30. 13:40

Idén első alkalommal, 2017. június 24-én kerül megrendezésre Piliny községben a minden gasztronómiai igényt kielégítő I. Grillfesztivál, ahol 30 csapat méri össze sütőtudását.

Hirdetés

 

A színes színpadi programok mellett, a kilátogatók belekóstolhatnak a csapatok által sütött grillkülönlegességekbe, egész utcás vidámparkot vehetnek igénybe, valamint megmérettethetik magukat akár a klasszikus Sör-Virsli versenyen is, melynek fődíja egy makett Buggy.

 

Lesznek csirke, marha, sertés, de még vegetáriánus, illetve zöldséget grillező társaságok is, melyeknél kóstolójegy ellenében lehet a finomságokhoz jutni. Képviselteti magát továbbá a kazári Laskafesztivál szervezői csapata mellett, a Palacsinta Fesztivál rekorder alakulata is.

 

A nap folyamán színpadi produkciókból sem lesz hiány, hiszen már 11 órától a Retro Band szórakoztatja a kilátogatókat. A rendezvény további részében fellép 13 órától, a hazai mulatós zene kiemelkedő alakja, Postás Józsi, majd 18 órától a hölgyek kedvence, Tabáni István ad felejthetetlen koncertet. Az estét a Kerozin együttes koncertje zárja 21 órától, akik egy fergeteges retró bulival rázzák fel a pilinyi estét. Rajtuk kívül lesz még gyermekeknek szóló előadás, továbbá operett, valamint hagyományőrző és folklór fellépő is.

 

A fiatalabb korosztályról sem feledkeztek meg a szervezők. Egy egész utcányi vidámpark áll majd a kilátogatók rendelkezésére. Ezen felül lehetőség nyílik helikopteres- és lovashintós településnézésre is. A könnyebb közösségi oldalas bejelentkezésekhez, ingyen Wi-Fi lesz elérhető a helyszínen. A szerencsevadászok is örülhetnek, nekik 4 „felvonásos” tombolahúzást tartanak, melynek fődíja, egy 7 éjszakás külföldi utazás. A napot egy nagyszabású tűzijáték, és Grillbúcsú zárja.

 

Az idelátogatók egész nap „retró áron”, 200 forintért válthatnak jegyet, és a kocsival érkezőknek a parkolás ingyenes, továbbá a kóstolójegy 300 forintot fog kóstálni. A rendezők rossz idő esetére, egy óriás partisátorral készülnek.

 

Az Fesztivál részletes programjait megtalálja a www.grillfesztival.hu holnapon, a Facebook eseménynél, valamint a rendezvény hivatalos mobilapplikációja segítésével.

 

 

KitekintőNógrád megyePilinyGrill Fesztivál