2024.03.19, Kedd

Szavazzon a Silvanusra és nyerjen kikapcsolódást a Dunakanyar legszebb pontján!

2018.12.06. 17:42

A visegrádi hotel, melyet korábban az ország legjobb vidéki szállodájának választottak, idén az Év Hotele címért is indul az RTL Klub műsorában. Vasárnapig még Ön is leadhatja szavazatát.

Hirdetés

Idén júniustól újabb hotelek bemutatásával folytatódott Az Év Hotele az RTL Klubon. A műsor alapkoncepciója szerint a vasárnap kora délutánonként adásba kerülő magazin továbbra is egy-egy, az adott szálloda miliőjébe illeszkedő sztori köré szerveződik, amatőr párok, családok részvételével. Az adást követően a nézők szavazhatnak a hotelekre a produkció Facebook-oldalán. Így havonta a szavazatok alapján választják meg a régiók legjobb hoteljeit, majd januárban a régiók nyertesei csapnak össze Az Év Hotele címért.

Idén a visegrádi Hotel Silvanus**** is indul a versenyben, a hotelről – és a lajosmizsei Geréby Kúriáról - szóló epizódot december 2-án láthatták a televíziónézők. Az epizódot ide kattintva az RTL Most felületén visszanézhetik. A szavazás elindult és egészen december 9-ig tart, s a műsor készítői a szavazók között ki fognak sorsolni egy darab két fős, két éjszakás Silvanus-vouchert.

A négycsillagos szálloda a 352 méter magas Fekete-hegyen, Visegrád fölött, a Fellegvár romjainak közvetlen szomszédságában, csendes környezetben található. Elhelyezkedéséből adódóan lélegzetelállító kilátás nyílik a hotel ablakaiból hazánk egyik legszebb tájegységére, a Dunakanyarra. A kellemes, családias szobák egy része a Dunakanyarra, másik része az erdőre, harmadik része pedig a Fellegvárra néz. A szálloda wellness-részlegének beltéri és kültéri medencéi tökéletes helyszínként szolgálnak családosok és fiatal párok számára is, akik a csobbanás után a szaunában, a kandallós pihenőszobában vagy egy masszázságyon pihenhetnek. A hotel éttermében mindig az évszaknak megfelelő menükínálat várja a vendégeket – és persze a páratlan panoráma.

Ha további felvételeket szeretne megtekinteni a csodás helyszínről, ajánljuk az alábbi YouTube videót a Hotel Silvanus csatornájáról:

 

KirakatHotel Silvanusvisegrad

Ajánljuk még