2024.04.29, Hétfő
Nógrád vármegyei tűzoltókat is elismertek
Fotó: Szőke Péter – BM OKF

Nógrád vármegyei tűzoltókat is elismertek

Nógrád Katasztrófavédelem

2023.10.28. 14:20

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság állománya is tisztelgett az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt. A Belügyminisztériumban és a katasztrófavédelem székházában október 19-én megtartott ünnepségeken elismeréseket is átadtak a legkiválóbbaknak.

Hirdetés

Nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója alkalmából Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként soron kívül előléptette tűzoltó őrnaggyá Tornyos Csaba tűzoltó századost, a Balassagyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokát.

Magyarország belügyminisztere tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Földi László Zoltán tűzoltó törzsőrmesternek, a Balassagyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM OKF főigazgatója a beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Líber István tűzoltó főtörzsőrmestert, a Salgótarjáni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét.

Helyi hírekMagyar Tűzoltóságelismerés