2024.05.02, Csütörtök
Nógrád vármegyei polgárőrnap Taron
police.hu

Nógrád vármegyei polgárőrnap Taron

Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2023.09.06. 13:48

Kiemelkedő szakmai tevékenységéért vehetett át elismerést a rendezvényen Nógrád vármegye rendőrfőkapitányától a Vanyarci Polgárőrség elnöke.

Hirdetés

A Nógrád Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége 2023. augusztus 26-án 10 órától Tar községben rendezte meg a vármegyei polgárőrnapját. Az ünnepi rendezvényen dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány a rendvédelem érdekében nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül emlékplakettet adományozott Tiszovszki Istvánnak, a Vanyarci Polgárőrség elnökének - írja a police.hu.

A Nógrád vármegyei polgárőrnapot megtisztelte jelenlétével többek között Balla Mihály és Becsó Zsolt országgyűlési képviselők, dr. Szabó Sándor főispán, a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal vezetője, Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, dr. Bagó József vármegyei főjegyző, Sinkó Csaba bv. ezredes, a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka, Seres Tibor tü. ezredes, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, valamint Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, továbbá a rendőrkapitányságok vezetői.

Az egész napos rendezvényre kilátogató érdeklődők a számos program mellett a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Pásztói Rendőrkaptányság bűn- és balesetmegelőzési szakembereitől hasznos tanácsokat kaptak az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről és a biztonságos közlekedésről.

Helyi hírekrendőrségpolgárőr