2024.05.06, Hétfő
A Cserhát Isten háta mögötti kistelepülésén találta meg otthonát a korábbi tévés sztár
wikipedia

A Cserhát Isten háta mögötti kistelepülésén találta meg otthonát a korábbi tévés sztár

blikk.hu

2023.09.22. 17:18

A közel negyven éves házasság mindkét tagja komoly egészségügyi problémákkal küzdött, ez nagyon megviselte őket, a kapcsolatukat viszont csak még erősebbé tette.

Évek ingázása után pedig úgy döntött, inkább leköltözik a Nógrád megyei Bokorra - írja a korábbi televíziós sztárról, Dömsödi Gáborról a Blikk. Feleségét sajnos munkája a mai napig a városhoz köti, így a hétköznapokat Gábor egyedül tölti. Gyermekei már felnőttek, 31 éves lánya, Dóra Spanyolországban él, de 36 éves fiát, Dávidot is ritkán látja, mert sokat utazik külföldre.

"Jövőre lesz negyven éve, hogy megismerkedtünk. Jól érzem magam a házasságomban. Krisztina okos, kedves és szép nő, született két szuper gyerekünk. Mire vágyhatnék még?" – mesélt boldogan házasságáról a 66 éves Dömsödi. Az egykori tévés azonban azt is elárulta, nekik is voltak nehezebb időszakaik. „Persze, nekünk is voltak mélypontjaink, de – érdekes módon – soha nem akkor, amikor rosszul mentek a dolgok... éppen ellenkezőleg, amikor például beütött az önbizalmammal teli korszakom a 90-es években. Sikeres voltam, jól kerestem, fejembe szállt a dicsőség. Hálával tartozok Krisztinának, hogy a nehéz időkben is segített nekem” - mondta.

A házaspár tagjai egyébként az elmúlt években egyaránt komoly egészségügyi problémákkal küzdöttek, ez pedig nagyon megviselte őket, a kapcsolatukat viszont csak még erősebbé tette.

Helyi hírekBokor