2024.05.03, Péntek
Tűzoltósági tanácsosi címet vehetett át a salgótarjáni tűzoltó Szent István király ünnepén
Nógrád Katasztrófavédelem

Tűzoltósági tanácsosi címet vehetett át a salgótarjáni tűzoltó Szent István király ünnepén

Nógrád Katasztrófavédelem

2023.08.21. 16:16

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon tartottak ünnepséget augusztus huszadika, az államalapítás és Szent István király ünnepe tiszteletére augusztus 17-én. A főigazgatóság rendezvényén Stuller Tamás tűzoltó törzszászlós, a Salgótarjáni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szerparancsnoka tűzoltósági tanácsosi címet vehetett át.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepségén megjelentek Erdélyi Krisztián tűzoltó vezérőrnagy, műveleti főigazgató-helyettestől vehették át a miniszteri és főigazgatói szintű elismeréseket. Az átadást követően az ünnepségen résztvevők a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának műsorát hallgathatták meg.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Stuller Tamás tűzoltó törzszászlósnak, a Salgótarjáni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szerparancsnokának.

A Szózatot követően Erdélyi Krisztián tűzoltó vezérőrnagy köszöntötte az ünnepség résztvevőit. Az elismerésben részesültekhez szólva úgy fogalmazott, valamennyi díjazott mögött több évtizednyi kemény, elhivatott munka van. 

Helyi hírektűzoltóságSalgótarján