2024.04.29, Hétfő
Rendőri emléktornán záporoztak a gólok
police.hu

Rendőri emléktornán záporoztak a gólok

police.hu

2023.07.28. 13:44

A mérkőzéseken nemcsak a játék heve izzasztotta meg a rendőrségi kollégákat, hanem az időjárás is.

Hirdetés

A Nógrád vármegyei rendőrök idén is hagyományőrző kispályás labdarúgó tornával emlékeztek a 2019-ben elhunyt Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos egykori rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes tiszteletére - írja a police.hu. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. július 14-én rendezte meg azt a kispályás labdarúgó emléktornát a balassagyarmati Kövi Pál Sportcentrumban, amellyel a labdarúgósportot kedvelő néhai rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes emléke előtt tisztelegtek. A megrendezett versenyen a megemlékezésen kívül a rendőr-főkapitányság munkatársainak lehetősége nyílt az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, valamint a sportkapcsolatok ápolására és a közösségi szellem fejlesztésére.

Az emléktornát Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg a reggeli órákban, majd a nyitó beszéde után a rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok – összesen nyolc – csapata mérkőzött meg egymással.

A rendkívül meleg időjárás ellenére jó hangulatban és izgalmas mérkőzésekkel tarkított rendezvény zárásaként a rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes minden munkatársának megköszönte a részvételt és az eredményhirdetést követően gratulált a nyertes csapatoknak a kiváló sportteljesítményhez.

A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Pásztói Rendőrkapitányság csapata, a másodikra a Salgótarjáni Rendőrkapitányság, míg a harmadikra a Balassagyarmati Rendőrkapitányság csapata állhatott.

Helyi hírekrendőrfoci