2024.04.26, Péntek
Világsztár érkezik a Toyota Salgótarján - Zenthe Nyárra
Fotó: Hegedűs Márk

Világsztár érkezik a Toyota Salgótarján - Zenthe Nyárra

nogradhont.hu

2023.04.28. 14:25

Április 28-án délelőtt sajtótájékoztatón mutatták be az utóbbi két év nagysikerű programsorozatának, a Zenthe Nyár folytatását - írja a Zenthe Ferenc Színház sajtóközleményében.

Hirdetés

Dr. Dániel Zoltán, Salgótarján Megyei Jogú Város alpolgármestere kiemelte, hogy a Zenthe Nyár nem csak Salgótarján jó hírnevét viszi tovább országszerte; minden korosztálynak színvonalas, élményekkel teli nyári kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget kínál. A tájékoztatón Balla Krisztián, a Balla Euro Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Toyota és a Lexus képviseletében már öt éve kiváló partneri kapcsolatban állnak a salgótarjáni teátrummal, a Zenthe Nyár pedig egy igazi kultúrcsemege, így névadó szponzorként büszkén támogatják a rendezvényt.

A programokat Simon Lajos színházigazgató ismertette, miszerint a július 29-én kezdődő Toyota Salgótarján - Zenthe Nyár első előadása a Buborékok lesz, amit az Apácák - Nunsense, Cserháti Zsuzsa emlékkoncert, A vén diófa titka, a Szép nyári nap című Neoton musical, az Augusztus Oklahomában, a Fun Fiction és a világsztár BOBAN MARKOVIC nagyszabású koncertje követ. A több, mint két hetes programot augusztus 16-án este a Csókos asszony operett zárja. A Toyota Salgótarján - Zenthe Nyáron ingyenes "Fesztiválterasz" is várja majd az érdeklődőket, de lesz szabadtéri kiállítás is, ami idén a Salgótarjáni Települési Értéktárban szereplő kincseknek ad teret. A programsorozat előtti két napon a XXVII. Nógrádi Nemzetközi Folklór Fesztivál és a XVIII. Tarjáni Folk és Szlovák Nap programjai is a szabadtéri színpadon lesznek megtartva. A Toyota Salgótarján - Zenthe Nyár Szabadtéri Színházi Fesztivál előadásaira május 8-tól vásárolhatnak belépőjegyeket a Zenthe Jegyirodában, a Zenthe PONTokon és online.



 

Helyi hírekZenthe Ferenc Színházkultúra