2024.05.11, Szombat
Fenomenális színházi hétvége a Zenthe Nyáron
Kép: Zenthe Ferenc Színház

Fenomenális színházi hétvége a Zenthe Nyáron

Zenthe Ferenc Színház

2022.08.16. 16:59

"MiCSODA hétvége volt! Szombaton Ágacska mesejáték és Operett gála, vasárnap pedig A Pál utcai fiúk okoztak felejthetetlen élményt a Zenthe Nyáron" - számol be róla a Zenthe Ferenc Színház hivatalos honlapján.

Mint írják, "szombaton az Ágacska című tanulságos mese lopta be magát a gyermekek szívébe (és biztosak vagyunk benne, hogy a szülők szívébe is.)" Hozzátették:

A színházteremben csodálatos fények, hangok és dalok vezették a a kicsik figyelmét, akik kacagva és önfeledten csöppentek bele a viharban letört kis faág történetébe.

A délelőtti mesejáték után este az operetté volt a főszerep 

A szabadtéri színpadon telt ház előtt dalolt Oszvald Marika, Simon Kata, Vörös Edit, Bozsó József, Jenei Gábor és Ozsgyáni Mihály, őket kísérte a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar, Farkas Pál vezénylésével.

Pándy Piroska sajnos nem tudott részt venni a szombat esti gálán, e helyről is jobbulást kívánunk a Művésznőnek! Molnár Ferenc világhírű regénye, A Pál utcai fiúk a Pannon Várszínház előadásában érkezett hozzánk ikonikus dalokkal és kiváló alakításokkal.

Összhang, dinamika, kiváló karakterek és ámulatba ejtő koreográfia szippantotta be a közönséget vasárnap éjszaka. A musical végén álló vastapssal jutalmazta a közönség a csodálatos előadást.

Helyi hírekZenthe Ferenc Színházszínházelőadás