2024.05.30, Csütörtök
Ingyenes koncertek és kulturális programok Szécsényben
szecseny.hu

Ingyenes koncertek és kulturális programok Szécsényben

szecseny.hu

2019.10.02. 11:18

A Szécsény Kastélykert Rendezvénysátorban ingyenes kulturális műsorok és koncertek követik egymást.

Október 4-én a Nógrád megyei Szécsény Kastélykertjében ingyenes koncertekkel és kulturális programokkal várják a zenekedvelők és a kikapcsolódni vágyók minden korosztályát. A szervezők a legkisebbekről sem feledkeztek meg, a gyerekeket ingyenes vidámpark és fényfestés fogadja. A rendezvényt könnyűzenei koncertek gazdagítják – fellép Fenyő Miklós és Vastag Csaba. Az esemény fővédnökei Balla Mihály, Skuczi Nándor és Varga Béla további izgalmas programok terveiről is beszámoltak.

Október első péntekjén érdemes ellátogatni a Szécsény Kastélykert Rendezvénysátorba, ahol ingyenes kulturális műsorok és koncertek követik egymást. Az esemény házigazdája Kaszás Géza színművész lesz, aki olyan sztárvendégeket szólít majd a színpadra, mint Fenyő Miklós és Vastag Csaba.

Az este 19:00-kor színpadra lépő Fenyő Miklós hosszú évtizedek óta a rock & roll elsőszámú, és utánozhatatlan hazai nagykövete. Minden fellépés alkalmával karneváli hangulattal ajándékozza meg a közönségét. Őt követi 21:30-kor Vastag Csaba, aki hosszú évek óta a magyar zenei élet meghatározó egyénisége. A kirobbanó formában lévő énekes, aki az X-faktorban kezdte a pályáját, mára már háromszoros Fonogram-díjas előadó lett, emellett platinalemezek és egyéb zenei és művészeti díjak tulajdonosa.

Varga Béla, a rendezvény fővédnökeinek egyike elmondta, hogy az októberi rendezvény csupán a kezdet. „Szeretnénk, hogy Szécsény felkerüljön a kulturális programok térképére. A következő évvel kezdődően negyedévente megrendezzük a Négy Évszak Palóc Fesztivált, amely minden évben évszakról-évszakra Szécsényre irányítja a figyelmet, és hozzájárul a város fejlődéséhez. Hiszünk abban, hogy Szécsény többet érdemel.”  

Program: Szabadságkoncert 2019 – Szécsény

Helyszín: Szécsény Kastélykert Rendezvénysátor

Időpont: 2019. október 4. 17:00 – 24:00

Belépő: INGYENES

Az esemény fővédnökei: Balla Mihály, Skuczi Nándor és Varga Béla

Helyi hírekSzécsénykultúrakoncert