2024.04.19, Péntek
Állás és képzési börze Bátonyterenyén
A kép illusztráció - nogradhont.hu

Állás és képzési börze Bátonyterenyén

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2019.05.21. 07:40

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya a Bátonyterenyei Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályával közösen Állás és képzési börzét rendez 2018. május 23-án (szerdán) délelőtt 10-12 óráig az Ady Endre Művelődési Központban.

Hirdetés

A rendezvény alkalmat teremt a térségi munkaadók és munkavállalók közötti közvetlen kapcsolatfelvételre, személyes találkozásra, a térség álláslehetőségeinek megismerésére, de elérhetőek lesznek a foglalkoztatási szolgálat által kínált támogatott képzési lehetőségek is.

A börzén állásajánlataikkal megjelennek az alábbi munkáltatók:

 SZIKRA Kft.

 Bátony-Metall Kft.

 NÁDLAND Kft.

 EGLO Magyarország Kft.

 AXAMO Kft.

 SALGGLAS ZRt.

 Magyarországi Hangszórógyártó Kft.

 BESSER HUNGARIA Kft.

 ALUKOV Hungária Kft.

 SINIA Kft.

 NORDMETAL Acél- és Gépszerkezetgyártó Kft

 Magyar Honvédség

 

A közreműködő munkáltatók szakképzett, és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget, mintegy 200 álláshely tekintetében.

 

Többek között az alábbi munkakörökben lesznek betölthető helyek:

lakatos, hegesztő, esztergályos, raktári anyagmozgató, szerelő, targoncavezető, varrónő, vasaló, síküveg feldolgozóberendezés kiszolgáló, operátor, gépbeállító, karbantartó, betanított kárpitos, betanított varrónő, CNC gépkezelő.

A munkáltatók állásajánlatai mellett a foglalkoztatási szolgálat megyei aktuális álláslistája, a különféle szolgáltatások, támogatási lehetőségek tájékoztatói is elérhetőek lesznek. A foglalkoztatási szolgálat munkatársai pedig tájékoztatást nyújtanak a börzén a felnőttképzés keretében végezhető, szakmát, elhelyezkedését segítő szakismeretet, vagy nyelvtudást adó, támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról, illetve segítséget nyújtanak a jelentkezési szándék leadásában is.

A rendezvény teljesen ingyenes és nyitott, a szervezők várják a felnőttképzés és munkalehetőség iránt érdeklődőket.

Helyi hírekBátonyterenyeállásbörze