2024.04.23, Kedd
Nógrádi lakosoknak szerveznek nyílt napot Ipolytarnócon

Nógrádi lakosoknak szerveznek nyílt napot Ipolytarnócon

osmaradvanyok.hu

2019.03.15. 12:20

10 forintos jeggyel látogatható március 23-án a Nógrád megyében élők számára a geológii tanösvény - a kedvezméynek azonban itt nem érnek véget.

Hirdetés

Érdemes mihamarabb felkeresni a Nógrád megyében élőknek az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapját, az osmaradvanyok.hu-t, mivel csak itt lehet regisztrálni a 2019. március 23-ára meghirdetett nyílt napra. A program célja, hogy a megyében élők megismerjék a világhírű őslábnyomos területet, a térség természetvédelmi értékeit és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság további ökoturisztikai kínálatát. A programban geológiai tanösvény túrák, valamint Nemzeti Parki Termék Védjegyes termékek kóstolója és vására is szerepel, de a Novohrad-Nógrád Geopark értékeiről is számos információ elérhető lesz.

A Nógrád megyében élőknek mindössze az online megvásárolható 10 Ft-os regisztrációs jegyre van szüksége ahhoz, hogy 2019. március 23-án megismerhessék az Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület egyedülálló családi programkínálatát. 10 órától minden órában előzetes regisztrációhoz kötött túravezetések várják az érdeklődőket és kipróbálható a tanösvény hálózat és a miocén erdő is a résztvevők számára. A 4DX mozi, valamint a lombkorona tanösvény pedig féláron látogatható aznap mindazoknak, akik Nógrád megyei lakosok és előzetesen megvásárolják jegyüket a programokra az osmaradvanyok.hu oldalon. Az érdeklődőket a geológiai tanösvény túrát követően Nemzeti Parki Termék Védjegyes termékek kóstolója várja az Ősfenyő Belépő Látogatóközpontban.

Érdemes a programhoz letölteni a GUIDE@HAND BNPI ingyenes mobil alkalmazást, amely révén a helyszínen és a környéken is számos kevésbé ismert geológiai érdekesség megismerhető, illetve 360 fokos képeken ismerkedhetnek meg az érdeklődők a helyi adottságokkal.

A kedvezmények kizárólag a Nógrád megyében élőknek és kizárólag előzetes online regisztrációval érhetőek el, a helyszínen kedvezményes jegy már nem vásárolható. A szervezők fenntartják a jogot a lakcím ellenőrzésére.

Közvetlen jegyvásárlási link: https://www.osmaradvanyok.hu/hu/program-reszletek/...

Helyi hírekIpolytarnócIpolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület