2024.03.29, Péntek

Hatalmas grillbuli volt Pilinyben

L&L Creative Marketing-Média Kft.

2017.06.27. 12:39

A ragyogó napsütésben megrendezett Grillfesztiválon, szépszámú néző- és kóstolótömeg tette tiszteletét, akik nem csak a finomabbnál-finomabb falatokat kóstolhatták meg, de a szervezők rengeteg kiegészítő programmal is kedveskedtek a kilátogatóknak. Többek közt színvonalas színpadi programok, off-road autózás és egész utcányi vidámpark is szerepelt a repertoárban.

Hirdetés

A programok már reggel elkezdődtek a csapatok érkezésével, majd 11 órától beindultak a színpadi produkciók is. Délben Lehoczki Szabolcs polgármester, Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, valamint a szervezők köszöntötték az egybegyűlteket.

Ezután a Nógrád Operett Társulat adott koncertet, majd Postás Józsi következett. A nap folyamán fellépett még Molnár Orsi, továbbá Tabáni István okozott felejthetetlen pillanatokat a hölgyeknek.

16 órakor a sütőcsapatokat értékelte a zsűrizésre felkért Palóc Grillszövetség. A nemzetközivé előlépett szoros versenyt a felvidékről érkezett társaság, a Mocskos Kismalac BBQ nyerte, megelőzve a Veni, Vidi, Vici helyi csapatot, valamint a Szécsényfelfalui Önkéntes Tűzoltókat. A legtöbb kóstolójegyet viszont a hazaiak, a Veni, Vidi, Vici gyűjtötte be, ezzel elhódítva a Közönség Díjat. A „Fair Play” díjat a Salgótarjáni Párducok Darts Club érdemelte ki.

A rendezvény ideje alatt a szervezők négyszer tartottak tombolahúzást, melynek fődíját este sorsolták ki, ami egy görögországi nyaralás volt. Ezt követte a Kerozin retro koncertje, amely valósággal felrobbantotta a helyszínt.

A napot grillbúcsú és tűzijáték zárta.

 

Galéria

Helyi hírekPilinyGrillfesztivál