2024.03.28, Csütörtök
Egyeztettek a polgárőrök és a rendőrök

Egyeztettek a polgárőrök és a rendőrök

police.hu

2016.09.20. 16:32

A balassagyarmati rendőrök és polgárőrök tartották meg koordinációs értekezletüket a napokban, ahol a polgárőrök a határvadász-képzés feltételeiről is tájékoztatást kaphattak.

Hirdetés

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság szakemberei a helyi polgárőr egyesületek képviselőivel 2016. szeptember 15-én tartották meg soron következő koordinációs értekezletüket.

 

A Rendészeti Osztály és a Bűnügyi Osztály munkatársai, valamint a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, a helyi polgárőr egyesületek vezetőivel a folyamatos információcsere és együttműködés érdekében havonta értékelik a város és a települések bűnügyi helyzetét, valamint a  „300 x 100 Biztonság” program keretében a közrend, közbiztonság fenntartása, a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése érdekében végrehajtott intézkedéseket.  

 

A rendezvény zárásaként Cseh István rendőr alezredes ismertette a határvadász-képzés rendszerét és a következő megyei helyszíneket, ahol az érdeklődők a következő időszakban tájékoztatást kaphatnak a képzésről. Elmondta, hogy akik a rendezvényen nem tudnak megjelenni, azok a rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen kérhetnek információkat.