2024.02.26, Hétfő
Magyar Vállalkozók Napja: „Közösen építjük a jövőt”
Fotók: magyarepitok.hu/Varga Fekete Dániel, VOSZ, Miniszterelnöki Sajtóiroda

Magyar Vállalkozók Napja: „Közösen építjük a jövőt”

magyarepitok.hu, VOSZ

2023.12.07. 15:30

Huszonkilenc elismeréssel jutalmazták a kiemelkedő teljesítményt a Magyar Vállalkozók Napján – a VEMÉV-SZER Kft. is a díjazottak között van.

Hirdetés

Immár jeles napként számon tartott esemény a huszonnegyedik alkalommal megrendezett Magyar Vállalkozók Napja, amelynek gálaünnepségét 2023. december 1-jén tartották a budapesti Müpa-ban.

Az eseményen Eppel János, az idén 35 éves Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is ünnepi beszédet mondott; de a rendezvényen megjelent Varga Mihály pénzügyminiszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszer is.

 

Fotó: VOSZ - A fotón Eppel János, az Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke

 

Számos területről díjaztak vállalkozókat

A Magyar Vállalkozók Napja rendezvényén idén is díjazták a kiemelkedő teljesítményt elérőket. A Gazdaságfejlesztési Minisztérium újonnan alapított kormányzati kitüntetését, a Magyar Vállakozói Nagydíjat posztumusz Demján Sándornak, a VOSZ Örökös Elnökének ítélték, az üzleti életben és az érdekképviseleti munkában kifejtett tevékenységének elismeréseként. A díjat Demján Sándorné asszony vette át a rendezvényen.

 

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda - A fotón Demján Sándorné átveszi a Magyar Vállakozói Nagydíjat Orbán Viktor miniszterelnöktől

 

A Magyar Gazdaságért Díjban idén is négyen részesültek, valamint négyen vehették át a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat.

Húsz kiváló vállalkozó részesülhett az Év Vállalkozója Díj kitüntetésében, közöttük - amint arról korábban is hírt adtunk - Boross Ottó, a VEMÉV-SZER Kft. ügyvezetője vehette át Veszprém vármegye díját.

 

Fotó: VOSZ -  A fotón (balról jobbra) Varga Mihály pénzügyminiszter, Boross Ottó, a VEMÉV-SZER Kft. ügyvezetője és Eppel János, az Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke

Boros Ottó és az általa vezetett VEMÉV-SZER Kft. helyi illetőségű cégként jelentős részt vállalt az Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozathoz kapcsolódó fejlesztések kivitelezésében, ennek elismeréseképp kaphatta meg a megye egyik legfontosabb gazdasági elismerését, az Év vállalkozása Díjat.

Fotó: magyarepitok.hu/Varga Fekete Dániel - A fotón Boross Ottó, a VEMÉV-SZER Kft. ügyvezetője

 

Fotó: magyarepitok.hu/Varga Fekete Dániel

 

Galéria

GazdaságelismerésVeszprémdíjátadókVállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ)VEMÉV-SZER Kft.