2024.05.22, Szerda

Figyelemfelhívás a községben a lassabb közlekedéséért

2016.05.26. 08:19

Karancsalja községében a „Karancsaljáért” Alapítvány hétfőn 11 és 12 óra között közlekedésbiztonsági kampány keretében forgalomlassító, félpályás útlezárást tervez.

Karancsalja községében a „Karancsaljáért” Alapítvány hétfőn 11 és 12 óra között közlekedésbiztonsági kampány keretében forgalomlassító, félpályás útlezárást tervez, melyet a karancsaljai Általános Iskola tanulói, az óvoda gyermekei, azok szülei, pedagógusok, önkormányzati képviselők és a falu polgárai valósítanak meg.


A felvonulás helyszíne: A 2206 sz. út Általános Iskola és a Községi Park közötti szakasza 2016. május 30-án, hétfőn 11 – 12 óráig
Útvonal: A régi kocsma parkolójából a jobb sávban a Községi Park bejáratáig, ott a színpad előtt pihenő, majd vissza a jobb sávban az Általános Iskoláig
Az egyeztetések alapján biztonságos rendőri részvétellel zajlik majd a demonstráció.

Kampány célja, hogy fellépjenek a gyorshajtókkal és a település lakóinak, állatainak veszélyeztetőivel szemben, civil kezdeményezésre, békés eszközökkel. 
A felvonulás résztvevőinek bemutatják azokat az információs táblákat, melyet a falu elején és végén állítanak fel az Önkormányzattal együttműködve. Ez tartósan jelzi majd a békés tiltakozást.

Bíznak benne, hogy a kezdeményezés elindít majd egy kedvező folyamatot a közlekedés biztonságosabbá tételében, a lakóközösség, a gyermekek és állatok védelmében.

forrás: Karancsalja Község facebook olala

 

Galéria

AktuálisdemonstrációforgalomkorlátozásKarancsalja