2024.04.16, Kedd
Így közlekedtek Ti! - pályázat Nógrád megyében
police.hu

Így közlekedtek Ti! - pályázat Nógrád megyében

police.hu

2021.06.11. 14:06

Diákok egyénileg és egy általános iskola osztálya is készített és juttatott el pályaműveket a megyei rendőr-főkapitányságnak.

Hirdetés

Az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Balesetmegelőzési Bizottság pályázati felhívása alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága a gyermekbalesetek megelőzése érdekében hirdetett rajzpályázatot a megyében óvodások, valamint alsó és felső tagozatos általános iskolások részére „Így közlekedtek ti!” címmel.

A gyermekek feladata az volt, hogy alkotásaikkal felhívják a figyelmet a különböző közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

Az elmúlt évekkel ellentétben nem érkezett korcsoportonként annyi alkotás, amelyből a zsűri minden korcsoportban helyezettet hirdethetett volna, azonban így is különdíjjal jutalmazta azt a három alkotást, amelyek a zsűri szerint kimagaslóan mutatják be a közlekedésbiztonság fontosságát.

 

Különdíjasok:

-        Győri Hunor, a pásztói Zsigmond Király Általános Iskola 4/a. osztályos tanuló tanulója – egyedi 3D kiterjesztésű makettje,

-        a Szügyi Madách Imre Általános Iskola 6. osztálya által készített rajz,

-        Bálint Dorina, a Rétsági Általános Iskola 6/a. osztályos tanulója által készített rajz.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságrajzpályázat