2024.04.15, Hétfő
Rendőrségi elismerésben részesült a Nógrád megyei tisztifőorvos
Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi elismerésben részesült a Nógrád megyei tisztifőorvos

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2021.05.19. 08:28

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Nógrád megyei rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszönte meg több helyi szakembernek is a rendvédelmi dolgozók védőoltásának megszervezésében, lebonyolításában, a járvány megfékezésében nyújtott lelkiismeretes, áldozatos munkáját.

Hirdetés

A rendőrfőkapitány köszönetét fejezte ki Feketéné dr. Zeke Ildikó, megyei tisztifőorvosnak; Bojtárné Balázs Zsuzsannának, a Szent Lázár Megyei Kórház Rehabilitációs Osztály főnővérének; Jakus Adriennek, a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet oltások koordinálásáért felelős dolgozójának; valamint Tóthné Jancsó Mónikának, a pásztói Margit Kórház népegészségügyi ellenőrének.

Feketéné dr. Zeke Ildikó úgy fogalmazott: jól eső érzéssel töltötte el és köszönettel fogadta az elismerést, ami ugyanakkor minden munkatársát megilleti. A Nógrád megyei tisztifőorvos szerint az egészségügyi területen dolgozók a koronavírus-járvány hazai megjelenése óta a megszokottnál is feszesebb és felelősségteljesebb munkát végeznek.

Hozzátette: bár elsősorban szervezési és hatósági feladatokból adódó munkájuk talán "kevésbé látható", mint a háziorvosi és szakrendelőkben, kórházakban dolgozók esetében, a kormányhivatal népegészségügyi főosztályára és járási népegészségügyi osztályaira komoly feladat hárult és hárul jelenleg is. Feketéné dr. Zeke Ildikó kiemelte: az elismerés munkatársainak is szól, akiknek jelentős áldozatvállalását és helytállását ezúton is köszöni.

 

AktuálisNógrád Megyei KormányhivatalNógrád Megyei Rendőr-főkapitányság