2024.04.18, Csütörtök
Közös véradást szervez a Zenthe Ferenc Színház és a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete
Zenthe Ferenc Színház

Közös véradást szervez a Zenthe Ferenc Színház és a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete

Zenthe Ferenc Színház

2021.04.09. 16:16

A jelenlegi helyzetben a salgótarjáni teátrum is nagy hangsúlyt fektet a koronavírus elleni harcra, ezért szeretnék felhívni a figyelmet annak fontosságára, hogy ebben a rendkívül nehéz helyzetben még jobban figyeljünk oda egymásra, és lehetőségeinkhez mérten segítsünk másokon!

Hirdetés

A Zenthe Ferenc Színház számára megalakulásától természetes a társadalmi felelősségvállalás, ezért szívesen csatlakozik karitatív célú eseményekhez, vesz részt közösségi önkéntességben és végez szemléletformáló tevékenységet. Ennek jegyében jó kapcsolatot ápol a Salgótarjáni Összevont Óvoda és Bölcsődével, a Szent Lázár Lovagrenddel és a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetével is. A színház családbarát szemléletét tükrözi, hogy 2020-tól viselheti a Családbarát munkahely címet is.

A Zenthe Ferenc Színház ezért a társadalmi felelősségvállalás jegyében április hónapban véradás szervezésében vesz részt. 2021. április 20-án mindenkit sok szeretettel várnak a Zenthe Szalonban (Salgótarján, Fő tér 5.) 10 és 13 óra között a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetével közösen. Adj vért és ments meg három életet!

 

AktuálisZenthe Ferenc Színház