2024.04.16, Kedd
Kék szívvel az autista gyermekekért
police.hu

Kék szívvel az autista gyermekekért

police.hu

2020.12.21. 13:04

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az idei évben is meghirdette adománygyűjtő akcióját.

Hirdetés

Az adománygyűjtés kedvezményezettje idén a Nógrádi Autizmus Alapítvány, akik a salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolában harminc óvodás- és iskoláskorú gyermeknek tartanak foglalkozásokat.

Az alapítvány célja elsősorban a Nógrád megyében autizmussal élő gyermekek oktatásának és nevelésének támogatása, az autisták társadalomba való beillesztésének segítése.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai idén – a járványügyi helyzetre való tekintettel – 2020. november 23. és 2020. december 15. között pénzadománnyal tudtak hozzájárulni az adományakcióhoz.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága gyermekjátékokkal és gyermekek részére készült láthatósági eszközökkel támogatta az adománygyűjtést.

Az összegyűlt pénzt, valamint a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által adományozott játékokat és láthatósági eszközöket a rendőr-főkapitányság teljes állománya nevében Zahorecz Sándor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes adta át Varga Gézáné kuratóriumi elnök részére 2020. december 17-én a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányság