2024.04.25, Csütörtök
Öt mentorcég segít vállalkozásokat Nógrád megyében
A kép illusztráció - pixabay.com

Öt mentorcég segít vállalkozásokat Nógrád megyében

mti

2020.11.18. 15:05

21 olyan vállalkozást segítenek, amelyek külpiaci vagy beszállítói részesedésüket szeretnék növelni; a támogatást az Országos Vállalkozói Mentorprogramban szervezték meg.

Hirdetés

A beszállítói területen a Bombardier Transportation Hungary Kft. öt, míg a Viessmann Modellgyártó Kft. és a Zentis Hungária Bt. egyaránt három-három céget, vállalkozót mentorál. A külpiaci területen a Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Rt. hat, míg a Basilicon Kft. négy kis- és középvállalkozás esetében koordinálja a felkészülést specifikus feladatokra.

A beszállítói alprogram képzési tematikáját év végéig a termelésirányítás, logisztika, HR és minőségbiztosítás dominálja; a külpiaci mentoráltak a piackutatás, cégelemzés, marketingstratégia és értékesítés, valamint az online marketing területén szerezhetnek mélyebb ismereteket.

Az országos és a megyei kereskedelmi és iparkamara már a nyáron felkészült arra, hogy a koronavírus-járvány esetleges őszi második hulláma se okozzon jelentős hátrányt a mentorprogramban, így a megyei mentorcsoportok most online képzésen vesznek részt.
 

AktuálisNógrád megyeOrszágos Vállalkozói Mentorprogram