2024.03.19, Kedd
Beszámolt a salgótarjáni rendőrkapitány
police.hu

Beszámolt a salgótarjáni rendőrkapitány

police.hu

2020.09.24. 18:28

A Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 2020. szeptember 24-én egyhangú szavazással elfogadta a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetőjének 2019. évi beszámolóját.

Hirdetés

Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője 2020. szeptember 24-én tájékoztatta a Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlését a rendőrkapitányság elmúlt évben elért eredményeiről. A városházán megtartott közgyűlésen részt vett dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány is.

A rendőrkapitány tájékoztatta a testület tagjait a rendőrkapitányság illetékességi területének közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről és kiemelte, hogy tovább csökkent a bűncselekmények száma. Megköszönte az együttműködők támogatását és a folyamatos kapcsolattartást.

A képviselők a közbiztonság megszilárdításának érdekében végzett tevékenységért köszönetüket fejezték ki a rendőri állománynak. A képviselőtestület egyhangúlag - ellenszavazat és tartózkodás nélkül - fogadta el a vezető beszámolót.

AktuálisSalgótarjáni Rendőrkapitányság